wat

ga met ons mee op reis

samen met andere singles 


In het digitaal tijdperk worden persoonlijke contacten eerder schaars wat niet altijd bevorderlijk is voor het vinden van vrienden of een hechte relatie .   Bij Go For Love helpen we je een stap verder.

Op een onbevangen, ontspannen manier brengen we jou met andere singles in contact en helpen we je, indien gewenst,  via coaching, ondersteuning en begeleiding jezelf beter te leren kennen en brengen we je in contact met andere singles.  

We gaan samen op reis, plannen heel wat activiteiten en maken er gewoon een leuke tijd van.Contacteer ons en merk snel waar wij het verschil maken.


***** 


Bij GO FOR LOVE kan je ook terecht als nieuw samengesteld gezin of wanneer je relatie een extra boost nodig heeft, vraag zeker vrijblijvend meer info via het contactformulier.


Een nieuw samengesteld gezin kent heel wat uitdagingen, niet alleen is het belangrijk een degelijke basis uit te bouwen binnen jullie nieuw gevormde relatie, maar ook even stil te staan bij de zeer specifieke dynamiek van jullie nieuwe gezinssituatie.

overwin de uitdagingen van een nieuw samengesteld gezin en zorg voor een degelijke basis om op verder te bouwen

Wij bieden jullie dan ook een traject aan waar binnen een onspannen sfeer even tijd kan worden vrijgemaakt voor elkaar en waar in de eerste plaats de focus wordt gelegd op jullie nieuwe relatie.


Een (intensief) begeleidingstraject behoort  tot de mogelijkheden, waar via begeleiding en coaching kan worden stilgestaan bij de valkuilen waarmee jullie in het dagelijks leven te maken krijgen als nieuw samengesteld gezin.


Dit kan onder de vorm van individuele sessies of via workshops waar je samen met andere ouders ervaringen kan delen en leren van elkaar en dit steeds onder begeleiding van een gespecialiseerd therapeut of erkend bemiddelaar of ouderschapscoördinator.


De reizen op zich worden op die manier op maat georganiseerd dat je alleen maar tijd hoeft vrij te maken voor elkaar, wij zorgen wel voor de rest.Interesse?  Neem dan zeker contact op..


 


herbeleef terug de liefde voor elkaar en herontdek waarom jullie voor elkaar kozen


Een stressvolle job, een druk gezinsleven, een moeilijke periode in je leven, ... er zijn redenen genoeg waardoor een relatie onder druk kan komen te staan en het hoog tijd wordt om wat tijd voor elkaar vrij te maken.


Onder individuele - of groepsbegeleiding staan we jullie bij en helpen we jullie terug op weg elkaar te (her)ontdekken.


De begeleiding gebeurt steeds door ervaren professionals op maat op een heel intensieve of minder intensieve manier.


Er even tussenuit, alleen tijd vrijmaken voor elkaar en al het overige wordt voor jullie geregeld.Interesse in ons aanbod, neem dan zeker contact met ons op voor meer info.