hoe

Wat mag je van GFL verwachten?


optie 1

Wil je graag met ons op reis, dan bespreken we met jou de beste periode, de reis op zich en wordt er een volledige, transparante offerte op maat gemaakt zodat je nadien niet voor verrassingen komt te staan. 


Komen we tot een match, dan zorgen wij ervoor dat je zorgeloos op reis kan met een begeleiding op maat en naar keuze.


PRESENT TRAVEL zal met jou contact opnemen zodat de nodige formaliteiten/reservaties (cruise/hotel/vlucht, ...) kunnen worden vervuld voor de reis op zich en zal je tevens de nodige informatie bezorgen (bagage, uren vertrek/aankomst, boarding pass etc.).


optie 2

Op regelmatige tijdstippen organiseren we een info-evenement, waar we je volledig uit de doeken doen wat je van ons mag en kan verwachten.

* Bij deze info-evenementen voor singles is het mogelijk reeds kennis te maken met je potentiƫle mede-reizigers.

Indien gewenst gaan we voor singles ook op zoek naar een passende kamergenoot zodat je geen single-toeslag hoeft te betalen.


Voor de afreis organiseren we een info-avond, waar je alle nodige documenten en informatie in ontvangst kan nemen voor de afreis


Lukt het je niet  om deel te nemen aan deze info-avond kan je alle documenten ophalen bij PRESENT TRAVEL of worden deze aan jou bezorgd.


optie 3

De reizen op zich worden steeds begeleid door professionals, hoeveel begeleiding aanwezig zal zijn  per reis hangt af van het aantal reizigers en wordt aangeboden naar wens.


Deze ondersteuning kan heel uiteenlopend zijn:

- begeleiding bij uitstappen

- organisatie van thema-avonden

- begeleiding van workshops

- individuele begeleiding

- enz.


optie 4

Afhankelijk van het type reis wordt er na de reis een GO FOR LOVE EVENT georganiseerd waar foto's en ervaringen kunnen worden gedeeld.


optie 5

Via een intakegesprek  indien gewenst, bekijken we hoe we je kunnen verder helpen en welke formule het best aangewezen is voor jouw specifieke situatie. 


Met de informatie die je ons verstrekt tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen we aan de slag om het juiste traject voor jou uit te zoeken ondersteund door de beste professionele begeleiding.

optie 6


Wens je na de reis nog verdere begeleiding, kan dit uiteraard ook.  We bekijken dan met jou welk traject het beste bij jou past.


Tarieven 


Tijdens het intakegesprek wordt een transparante en overzichtelijke all-in offerte opgemaakt, zodat je voor geen verrassingen komt te staan.


Deze all-in offerte kan omvatten :


- de reis (hotelvakantie of cruise) op zich

- al dan niet begeleide uitstappen tijdens de reis, verschillend van regio tot regio

- de groepsbegeleiding (keuzepakketten met of zonder individuele begeleiding),

- info-momenten

- toegang tot GO FOR LOVE - events

- evaluatiemoment

- een individueel gesprek

- begeleiding na de reis

- ...Meer info?  Vul vrijblijvend het contactformulier in en maak een afspraak.